FURNIZOR DE CONȚINUT ȘI REGULI DE UTILIZARE („Reglementări”)

PRIN UTILIZAREA SITE-ULUI NOSTRU SUNTENȚI DE ACORD CU ACESTE REGLEMENTĂRI – VĂ RUGAM SĂ LE CITIȚI CU ATENȚIE

Aceste reguli se aplică utilizării site-ului nostru web și a întregului conținut de pe site-ul nostru. Reglementările sunt parte din acordul dvs. cu noi. Aceste reguli stabilesc ce este și ce nu este permis pe site-urile noastre web.

§ 1

Nu utilizați site-ul nostru web decât pentru uzul dvs. personal, nu vindeți, închiriați, transferați sau distribuiți contul dvs. sau orice conținut obținut din utilizarea site-ului nostru către altcineva.

§ 2

Nu furnizați informații false de înregistrare a contului și nu utilizați neautorizat informațiile sau conținutul altcuiva.

§ 3

Folosiți site-ul nostru web doar într-un mod legal și pentru scopuri legale.

§ 4

Nu încărcați, nu postați, nu afișați, nu publicați pe site-ul nostru conținut ilegal, fraudulos, defăimător, instigator, discriminatoriu, amenințător sau hărțuitor sau care încurajează sau promovează violența sau orice activitate ilegală.

§ 5

Nu utilizați site-ul nostru web în niciun fel care ar putea exploata, dăuna sau încerca să exploateze sau să dăuneze oricărei persoane sub 18 ani, de exemplu expunându-le la conținut neadecvat.

§ 6

Nu încărcați, nu postați, nu afișați și nu publicați conținut pe site-ul nostru care:

a. arată, include sau se referă la:

i. persoane sub 18 ani (sau care se referă în general la persoane cu vârsta sub 18 ani); sau

ii. orice altă persoană alta decât dvs. și veți confirma și da acordul scris, dacă este necesar, că aveți cel puțin 18 ani;

b. arată, promovează, face publicitate sau se referă la:

i. arme de foc, arme sau orice bunuri a căror vânzare, deținere sau utilizare este supusă unor interdicții sau restricții;

ii. droguri sau accesorii pentru droguri;

iii. auto-vătămare sau sinucidere;

iv. incest;

v. bestialitate;

vi. violență, viol, lipsă de consimțământ, hipnoză, intoxicație cu alcool, agresiune sexuală, tortură, abuz sadomasochist sau bondage, extreme fisting sau mutilare genitală;

vii. necrofilie;

viii. urină, materiale scatologice sau excremente;

ix. servicii de escortă, trafic sexual sau prostituție;

c. conține material sexual nesolicitat sau limbaj licențios care obiectivează sexual un alt utilizator sau oricare altă persoană fără consimțământ sau conține material sexual fals sau manipulat în raport cu alt utilizator sau cu oricine altcineva;

d. conține, promovează, face publicitate sau se referă la discursuri care instigă la ură (sau conținut destinat să denigreze, să umilească, să dezumanizeze, să excludă, să atace, să amenințe sau să incite la ură, frică sau violență împotriva unui grup sau individ bazat pe rasă, etnie, origine, statutul de imigrare, castă, religie, sex, identitatea sau expresia de gen, orientare sexuală, vârstă, dizabilitate, boală gravă, statut de veteran sau orice altă caracteristică protejată);

e. conține sau se referă la datele personale ale altor persoane sau la informații confidențiale sau private (de exemplu, numere de telefon, informații despre adresă, nume, documente de identitate, adrese de email, acreditări de conectare pentru site-ul nostru web, inclusiv parole și întrebări de securitate, informații financiare, inclusiv cont bancar și detalii despre cardul de credit, date biometrice și dosare medicale etc.)

f. cauzează sau este menit a provoca neplăceri sau anxietate altcuiva sau care este susceptibil să supere, să jeneze sau să provoace o infracțiune gravă altcuiva;

g. este utilizat sau este destinat să fie folosit pentru a extorca bani sau obține beneficii de la oricine altcineva în schimbul eliminării conținutului; și / sau

h. implică sau promovează activități comerciale sau vânzări ale unor terți, cum ar fi concursuri, tombole și alte promoții de vânzări, plasări de produse sau publicitate.

§ 7

Nu utilizați site-ul nostru web pentru a urmări, intimida, abuza, hărțui, amenința sau intimida pe altcineva.

§ 8

Nu utilizați site-ul nostru web pentru a vă angaja într-o conduită înșelătoare sau într-un comportament care poate induce în eroare sau înșela orice alt utilizator.

§ 9

Nu faceți nimic care încalcă drepturile noastre sau ale altcuiva, inclusiv, dar nu limitat la drepturile de personalitate, confidențialitate și drepturile de protecție a datelor.

§ 10

Nu postați și nu publicați conținut spam.

§ 11

Nu utilizați alte suporturi media sau metode (de exemplu utilizarea cuvintelor de cod sau a semnalelor) pentru a comunica ceva care încalcă această politică.

§ 12

Nu reproduceți, nu tipăriți, distribuiți, nu încercați să descărcați, să modificați, să creați lucrări derivate ale site-ului, nu afișați public, nu reeditați, descărcați, sau stocați și nu transmiteți conținuturi ale site-ului nostru.

§ 13

Nu introduceți cu bună știință viruși, troieni, viermi, bombe logice sau alte materiale în conținut, care este sau poate fi rău intenționat sau dăunător tehnologic.

§ 14

Nu decompilați, dezasamblați, nu realizați inginerie inversă sau nu încercați în alt mod să descoperiți sau să obțineți codul sursă al site-ului nostru web.

§ 15

Nu utilizați site-ul nostru web într-un mod care ar putea afecta în mod negativ sistemele sau securitatea noastră sau să interfereze cu utilizarea oricărui alt utilizator de către site-ul nostru.

§ 16

Nu utilizați niciun program, instrument sau proces automat (cum ar fi crawlerele web, roboți, păianjeni și scripturi automate) pentru a accesa site-ul nostru web sau orice server, rețea sau sistem asociat site-ului nostru web sau pentru a extrage, răzui, colecta sau culege conținut sau informații de pe site-ul nostru web.

Încălcările prezentelor reglementări pot duce la suspendarea sau închiderea contului dvs., conform prevederilor din Termeni și condiții.